Kontorslaget

Här arbetar man med kommunikation. Dels med traditionella metoder som AKK och TAKK men även med ny IT-baserad teknik som appar och datorprogram. Alla har tillgång till dator och surfplatta. Man får även möjlighet att träna sig hantera sin egen smartphone/Iphone som ett hjälpmedel. 

Man tränar sig i att hantera sociala medier som Facebook, Instagram, Skype mm. De uppdaterar verksamhetens egen Facebook- och instagramsida. 

Man arbetar även med kontorsarbeten som att skriva mötesprotokoll, listor och dagböcker på datorn. Att ta del av nyheter i form av 8-sidor och besöka biblioteket är också en del av verksamheten.


Loppislaget

Loppislaget driver en loppis öppen för allmänheten. Här har man arbetsuppgifter som att stå i kassan, plocka upp och ned saker i hyllorna, skylta om i butiken efter säsong och andra uppgifter som är typiska för arbete i butik.


Servicelaget

Här arbetar man med att hämta, sortera, rengöra och laga allt som vi säljer på vår loppis. Servicelaget ansvarar för sopsortering och återvinning för hela Industrihuset. De hugger även ved som vi har till försäljning. 

Man tar även hand om våra fordon med tvätt och rengöring. Servicelaget gör även en del reparationer och underhåll i våra lokaler.


IT-laget

Här arbetar man med foto, film, facebook och andra sociala medier. Man arbetar delvis i grupp och delvis individuellt utifrån intresse och förmåga. Man får kunskap om foto och filmteknik samt om sociala medier. Man dokumenterar den egna verksamheten med foto, film och text.


Huslaget

Det är en verksamhet för personer med autism och/eller utvecklingsstörning på tidig utvecklingsnivå med behov av tydliga rutiner och struktur. Här är verksamheten mer upplevelsebaserad med aktiviteter som till exempel hajk, ridning, upplevelserum, musik och dans. I Huslaget arbetar men med tydliggörande pedagogik och använder sig av bilder och annan alternativ kompletterande kommunikation (AKK).


Kökslaget

Köket är ett arbetslag men en handledare som ansvarar för arbetet. 

Hit kommer arbetstagare kommer olika arbetslag och utför arbetsuppgifter som att handla, duka för lunch, göra ordning salladsbuffén, plocka i och ur disk och städa i köket efter alla måltider.