Bio: Ted Gärdestad och Lyckligare kan ingen vara på Royal i Norrtälje.
Träning: Deltagit i Norrtälje stadslopp, gym på Friskis, promenader 6 kvällar i veckan, promenad på Nordrona och el-ljusspår i Norrtälje, ute-gym och cykling.
Utflykter: Lindbacken plockat svamp och fiskat, Färsna gård, Väddö Edeby Fru Strid Krönsträdgård, Loppis Blå vingen, Svartnö, Linneladan, Loppis på Katthem, Österlisa, ugglesafari på Fågelsångsvägen, Loppis Roslagsstoppet, fotbolls-VM i Nyby, Hallstaviks utomhusbad och centrum, Svarlöga med passbåt, Finnspång, poolbad, Gröna Lund, Vaxholm, Växtplats Nybyn, Nedergården, IKEA Uppsala, Vigelsjö ridskola, Norrtälje badhus,  och Kapellskär.
Evenemang: Custom bike show, Marknadsafton, , Manifestival i Stockholm, Åtellet trubadur, American car show, Elmsa natta, Hamnkalaset, Skördemarknad i Norrtälje, ”Gamla” bilar i Societetsparken Norrtälje, Rimbo marknad, Julmarknad Wallby Trädgård, Julmarknad med luciakröning.
Idrottsevenemang: Speedway, Rimbo cupen, fotboll i Hallstavik och handbollsmatcher i Rimbo.
Aktiviteter på Gemet: bakat, gjort julgodis, spelat spel, tittat på film, pussel 1 dag/veckan, frågesport, måla ägg, fiske i Vallby ån och 2 Kompiskvällar.
Utflykter för att handla kläder, skor, presenter, träningsutrustning, saker, husgeråd, möbler, glasögon, plantor mm: Gör stödperson tillsammans med brukare på deras stödpersonsdag var 6:e vecka.
Fikat på Caféer och ätit på Restaurang: Chocolate, Prins Henrys, Bonden och Burgare, Frasses, Nyby kiosk, Mc Donalds, Biltema, Espressohouse, Mc Donalds, Flygfyren.
Informationsträff: Vi hade en Informationsträff på Gemet den 16/5 kl.18-20 för anhöriga, godman/förvaltare, brukare och personal då vi bjöd på smörgåstårta.
Julmiddag: Vi bjöd in anhöriga, godman/förvaltare, brukare och personal på Julmiddag den 12/12. Vi var på Gemet och bjöd på traditionell julmat som personalen lagat.
Sommarresa:
Tisdag-Torsdag vecka 26 åkte vi på 2 olika sommarresor.
*Ett gäng åkte med Rosella från Kapellskär till Eckerö. Vi bodde i stugor i Kärringsund. Vi besökte olika platser, åt på restaurang och café, besökte Mariehamn, lagade egen middag, spelade spel, tittade på fotbolls-vm, hade 5-kamp, lyssnade på trubadur, badade, hade yoga, körde trampbåt, besökte kyrka och umgicks med kvällsmys.
*Det andra gänget åkte till Gotland med Gotlandsfärjan. Vi bodde i en lägenhet. Vi besökte Visby med butiker, Knejpbyn, Ljugarn, åt på restaurang Bruna dörren,
Högtidsdagar 2018:
Vi har firat allas födelsedagar på Gemet med paket och fika. Påskafton firade vi med klassisk påskbuffé på Gemet. Valborg firade vi på Tolvmansgården i Rimbo med brasa, vårtal och körsång. Nationaldagen firade vi på Tolvmansgården. Midsommarafton firade vi på Tolvmansgården.
Julen på Gemet firade vi med att på uppesittarkvällen delade vi ut julklappar och spelade Bingolotto. På julaftonsmorgon åt vi julbrunch tillsammans innan de flesta åkte hem till sina anhöriga för att fira julafton. Nyårsafton firade vi på Gemet med en 3-rätters middag och mys. Kl.24:00 gick vi ut och tittade på fyrverkerierna som sköts upp runt om i Rimbo.