top of page
foto.jpeg

IT-laget

I vårt IT-lag är vi passionerade om att använda teknik som verktyg för kreativitet och kommunikation. Vi arbetar med olika aspekter av foto, film och sociala medier för att främja självuttryck och interaktion.

Vårt kreativa IT-lag

Genom en kombination av grupparbete och individuella projekt anpassar vi aktiviteterna efter varje deltagares intressen och förmågor. Vi erbjuder kunskap och träning inom foto- och filmteknik, där deltagarna lär sig om olika kamerainställningar, kompositionstekniker och redigeringsmetoder. Vi utforskar också de olika sociala medieplattformarna och lär oss om deras funktioner och användningsområden.

En viktig del av vår verksamhet är att dokumentera och dela våra egna upplevelser och aktiviteter. Vi använder foto, film och text för att skapa innehåll som representerar vår verksamhet och deltagarnas framsteg. Genom att dokumentera och dela dessa ögonblick får deltagarna möjlighet att uttrycka sig själva och dela sina upplevelser med andra.

Kreativitet möter teknik

Vi strävar efter att skapa en inspirerande och trygg miljö där deltagarna kan utforska sin kreativitet och utveckla sina tekniska färdigheter. Genom att använda teknik som verktyg kan vi stärka självförtroendet och främja självständighet hos våra deltagare. Tillsammans skapar vi minnesvärda och meningsfulla digitala berättelser som kan delas och uppskattas av andra.

17915753525728095.jpg
bottom of page