top of page

För dig som behöver mer

Personlig assistans

Industrihusets personliga assistans grundades utifrån en av kollegornas personliga behov av hjälp och vård för anhörig. Efter att ha prövat ett antal aktörer ville hon skapa en mer närvarande och tillgänglig personlig assistans. 

Assistans.jpg

Assistans med insyn och delaktighet

Kooperativet Industrihuset Assistans är en ledande anordnare av personlig assistans i Norrtälje kommun. Vår verksamhet grundades 2008 som en ekonomisk förening, och vi har ständigt strävat efter att möta våra kunders specifika behov.

 

Vi erbjuder en närvarande och tillgänglig assistans som bygger på djup kunskap och kontinuerlig kompetensutveckling. Vårt engagemang genomsyrar varje aspekt av vår högkvalitativa assistans, vilket ger våra kunder delaktighet och insyn i deras vård och omsorg.

Lång erfarenhet

Vår ledningsgrupp har omfattande erfarenhet inom personlig assistans och LSS-verksamhet.

 

Vi följer noggrant bestämmelserna i 9§2 LSS och har erhållit tillstånd från IVO, inspektionen för vård och omsorg. Kooperativet Industrihuset Assistans är en icke-vinstinriktad organisation, där eventuellt överskott återinvesteras i verksamheten genom utbildning och kompetensutveckling.

Skridskor.jpg
Rusta_edited.png
Sara.jpeg

Service & personligt engagemang

Som en oberoende ekonomisk förening strävar vi alltid efter att leverera enastående service, gedigen utbildning och en stark gemenskap.

 

Vårt personliga engagemang och vår betoning på nära relationer med både våra kunder och assistenter är av högsta vikt för oss.

Ridning.jpg

Kompetensutveckling

Vi anser att kompetensutveckling för våra anställda är av yttersta vikt.
 

För att säkerställa kontinuerlig kompetensutveckling har vi implementerat en schemalagd plan för internutbildningar och handledning.
 

Vi erbjuder också våra anställda möjligheten att delta i externa kurser och föreläsningar. Som en del av samarbetet med utbildningsföretaget Kooperativet Industrihuset Utbildning, Kompetens & Upplevelse ek. för., har vi möjlighet att vara med och skapa anpassade utbildningar som motsvarar våra specifika behov.

Ridning.jpg

Kontakt

Västra Stockholmsvägen 13C, 762 31 Rimbo

0175-711 09 | info@industrihuset.nu

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tack för ditt meddelande!

bottom of page